Udemy – Lär dig vad du vill!

För några år sedan upptäckte jag Udemy som en databas för att lära sig i princip vad man vill. Jag är en sucker för att hela tiden lära mig nya skills och få nya perspektiv och Udemy är perfekt oavsett om du vill lära dig läsa noter online, excel eller Konkarimetoden. Allt finns!

Jag har gjort klart en hel del kurser. Just nu är jag igång med fyra stycken och har även några kurser som jag avvaktar med tills motivationen dyker upp.

För dig som aldrig tidigare testat Udemy så måste jag säga att det är otroligt enkelt. Dels för att det både finns i dator och som app men också för att funktionerna är väldigt smidiga. Kurserna varierar i kvalitet men om man går på de högst rankade eller bästsäljande så kan man vara säker på att man får bra värde för pengarna.

Udemykurser som jag tagit och som jag rekommenderar starkt.

Neurplasticity: How to rewire your brain

Vad är det som faktiskt gör att man skapar sig goda vanor eller inte kan bli av med vissa ovanor. Denna kurs gör det som är svårt att förstå och ändå så mycket enklare. Ta den!

Master your brain: Neuroscience for personal development

Om du tycker att hjärnan är en fascinerande sak så kommer du gilla den här kursen!

Singin Simplified #1

Billigare och lika bra som sånglektioner! Givetvis kan man ta sånglektioner också men att ta dem online ger en bra bas för dig som kanske tänkt på att ta dem men inte haft tid, eller vågat.

Introductory Sports Psychology

En heltäckande kurs kring sportpsykologi.

Väldigt bra, grundläggande och för dig som utövar sport själv eller coachar ett lag och vill lära dig tekniker som faktiskt fungerar.

Breakthrough  Copywriting

Detta var den första kursen som jag köpte och den kräver en hel del engagemang och jag kunde inget om copywriting innan men fick verkligen en förståelse för hur man planerar sitt skrivande. En väldigt bra kurs!

Brand Identity breakthrough: Make your products irresistible

Väldigt bra för dig som inte riktigt vet vilka frågor du ska ställa dig när du ska marknadsföra din produkt eller din business, vad det än är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *