Jonas

Jag har alltid haft en vilja att göra saker lite annorlunda än vad som förväntas och alltid velat göra det som känns mest betydelsefullt och meningsfullt. Det har lett till ett antal mer eller mindre tillfälliga passioner och ett antal långvariga passioner som blivit till en kombination av jobb och fritid. Just kombinationen av passion och jobb har alltid varit en stor grej för mig. Jag började med köp och sälj på internet väldigt tidigt – och använde mig av de befintliga marknadsplatser som finns som Blocket, Tradera och Ebay för att både köpa och sälja saker – vilket var mitt primära intresse och inkomstkälla under gymnasiet och åren efter. Jag har alltid, på gott och ont, haft ett mycket stort intresse för tekniska prylar som bland annat gjorde att jag jobbade i teknikaffär många år och att jag startade min youtube-kanal som vi nu rebrandat till FYI på Youtube. Genom att Pauline började jag dansa Lindy hop och strax därefter också DJa – vilket blivit till en stor passion. Socialdans, socialdanstävlingar och DJande är en av de saker jag brinner mest för.

Den allra mesta tiden spenderar jag dock på digital marknadsföring och i synnerhet Sökmotoroptimering. Jag pluggade web design men insåg ganska snabbt att sökmotoroptimering var betydligt mer intressant än att bygga själva webbplatserna. Sedan dess har jag i många olika former jobbat med digital marknadsföring och det är något jag kommer att fortsätta med så länge jag tycker det är meningsfullt!

Varför skriva på FYI?
Jag älskar att skriva och har ganska ofta inspiration för att skriva om saker. Ibland viktiga och intressanta, ibland helt ointressanta och nästintill meningslösa saker. FYI känns som den perfekta hubben för att få output för de saker jag känner för att skriva om!

Hur kommer det bli?
Jag ser FYI som något dynamiskt som kommer att utvecklas allteftersom våra personligheter utvecklas! Jag har ingen direkt plan med webbplatsen utan tänker att den snarare växer fram till det den ska bli allteftersom vi växer till det vi ska bli! I kombination med Youtube tror jag att det är en perfekt kreativ plattform för både mig och Pline!